NAJAVA: 4. Konferencija o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu – nove teme! Studijska posjeta Lond...

Dobra iskustva organizacije konferencije o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu koja se odvija četvrtu godinu za redom, ovaj će se puta upotpuniti dodatnim aktualnim temama i studijskim posjetama. Komunalna poduzeća, jedinice lokalne i regionalne samouprave, državna i međunarodna tijela,... Pročitajte više »

NOVOST U ORGANIZACIJI! Bogat program uključuje STUDIJSKE POSJETE

Briselski komunalni sustav u glavnom gradu EU pokazuje zavidnu razinu ekološke osviještenosti i funkcioniranja komunalnog sustava po principu kružne ekonomije, stoga su u konferencijski paket uključene studijske posjete, kako bi se sudionici na licu mjesta upoznali s najboljim europskim... Pročitajte više »

Zašto komunalci i JLS trebaju svake godine ići u Bruxelles? U siječnju 3. Konferencija na temu komun...

U punom jeku su pripreme za treće okupljanje komunalnog sektora, koje će se održati u glavnom gradu EU 24. i 25.01.2017. Organizatori i glavni domaćin skupa u Europskom parlamentu, euro-zastupnica Ivana Maletić, očekuju dinamičan i sadržajan program, koji će upotpuniti međunarodni... Pročitajte više »

Tema kružne ekonomije! Na Konferenciju dolaze europarlamentarci Picula, Škrlec, Maletić i Slovenac B...

Na 2. Konferenciji u Bruxellesu očekuje se preko stotinu sudionika, a osim niza prijavljenih predstavnika komunalnog sektora iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Njemačke, Španjolske i Belgije, sudjelovat će i zastupnici u Europskom parlamentu. Slovenski zastupnik Franc... Pročitajte više »

Profesor Slaven Dobrović najavio svoje sudjelovanje i komentar stanja u branši. Nova prilika za cije...

Kandidat Mosta nezavisnih lista za ministra zaštite okoliša, prof. dr. Slaven Dobrović potvrdio je organizatorima svoje sudjelovanje na Konferenciji. Dobrović je jedan od vodećih stručnjaka na području komunalnog otpada i voda, redoviti je profesor na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u... Pročitajte više »

Značajno prisustvo Slovenaca. Grad Krško predvodi institucije i komunalce, a dolazi i direktor Uprav...

Prošle je godine Slovenija uložila preko 600 mil. EUR u području voda i povezanih investicija u komunalnom sektoru, a direktor državne Uprave za vode i investicije, koja djeluje pri Ministarstvu zaštite okoliša i prostora (MOP), Leon Behin, u svome će izlaganju na Konferenciji napraviti... Pročitajte više »

« Previous Entries